Forside
 
 

Forside

 

Vedrørende lydighedskursus med start d. 2 april - flyttes til 5 maj.

 

Kurset er flyttet til start d. 5.5. Alle kursister og involverede er blevet orienteret. Som det ser ud lige nu forventer vi at det afholdes. Det foregår udendørs og i mindre grupper.

MEN tingene kan jo ændre sig og hvis vi pålægges at aflyse gør vi selvfølgelig dette - og selvfølgelig vil man så få sine penge retur.


Nyt ang. COVID-19

HB har besluttet at forlænge aflysningen af konkurrencer, træning og andre arrangementer under Dansk Politihundeforening til og med torsdag den 30. april 2020.

Begrundelse for forlængelse frem til den 30. april 2020

Dansk Kennel Klub meddelte g.d. kl. 07.45 på deres hjemmeside, at  alle møder, events og kurser arrangeret af DKK´s administration er aflyst til og med den 30. april, ligesom de opfordrede til, at alle kredse, lokalforeninger og specialklubber aflyste al træning, foredrag, kurser, skuer og udstillinger samt evt. andre typer arrangementer til og med 30. april 2020.

Hvad er omfattet af forlængelsen frem til den 30. april 2020

Aflysningen gælder alle arrangementer (konkurrencer, kurser, møder m.m.) under Dansk Politihundeforening - uanset antal deltagere. Dispensation gives ikke. 

HB kan for nærværende ikke oplyse, hvornår forbuddet vil blive ophævet, men HB har en forhåbning om, at der vil være en ”pejling” inden påske.

Opfordring fra HB

Vent med at datofastsætte de aflyste konkurrencer/arrangementer indtil forbuddet er ophævet. Når forbuddet er ophævet, vil HB udsende en ”køreplan” for de aflyste arrangementer, men AU’s holdning er, at afvikling af Unghundekonkurrencerne har første prioritet.

Det kan derfor få den konsekvens, at Oprykningskonkurrencerne ikke vil blive afviklet i år.

Den opfordring følger vi selvfølgelig i område 5.

Side om Side er udfordret af situationen i DK

Side om Side kæmper, som mange andre virksomheder, for at overleve. Side om Side har p.t. ikke overblik over, om de er omfattet af regeringens sidste hjælpepakke. Vi/de håber.

Der kan derfor komme ændringer i udsendelsesform og -tid, men uanset hvad, så har redaktøren brug for stof. Flere har allerede meldt ind til redaktøren, at pga. aflysning af arrangementer, har de ingen artikler/foto.

VIGTIGT at DPH overholder aftalen med Side om Side

Jeg vil virkelig tggke og bede Jer om at finde de mindste små historier frem – det er vigtigt at vi overholder vores del af aftalen med Side om Side.

Send glad et billede af enetræningen i disse COVID-19 tider eller måske lidt billeder af hjemmetræning. En ligger måske inde med en god, sjov, hyggelig eller lærerig fortælling fra virkeligheden. Send til vores lokal redaktør Julie på redaktoer@phholbaek.dk

 

I lyset af den seneste udvikling er prøvekåringen d. 21.3 aflyst (udskudt)

Mvh. kåringsudvalget/bestyrelsen


HB beslutning
Som en aktiv del i bekæmpelsen af Coronavirus, COVID-19 har HB besluttet at konkurrencer, træning og andre arrangementer under Dansk Politihundeforening er aflyst til og med torsdag den 26. marts 2020.
Udviklingen vil løbende blive vurderet med hensyn til en evt. forlængelse af forbuddet.
Herudover opfordres medlemmerne til at følge de anbefalinger, som er og bliver udsendt fra myndighederne.
Pas på hinanden derude.


Formands beslutning:

Træning i grupper er jvf ovenstående således ikke tilladt - så UNDLAD at træne sammen i større grupper. At I er nogle få der træner sammen er ikke forbudt og ikke mere farligt end at handle ind i Netto (specielt ikke i disse hamstrings tider) - Vask Jeres hænder, undlad at give hånd (i et stykke tid) og hold lidt almindelig sikkerhedsafstand :-)

Holbæk afdeling KALVEMOSEVEJ 5, 4300 HOLBÆK

Registreringsnummer: 1551
Kontonummer: 1828363
cvrnr: 30849124

 Tilmelding til konkurrencer KLIK HER  Foreningens sponsor side KLIK HER
 Næste lydighedskursus starter 6 august 2020   
 Næste bestyrelsesmøde: 24.3.2020 hos Gunnar Eftersøgningstjeneste 
Adgang til medlems-sider ? Få adgang ved at sende dit ønskede brugernavn og kodeord til webmaster Vejledning om hundelovens forbudsordning
Vil du have en Email når der er nyt på hjemmesiden? Send din mail til webmaster  

Klik på kortet...

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

www.phholbaek.dk

Powered By CMSimple.dk

 
=